Uitzenden

Opdrachtgevers

Uw werving en selectie voor tijdelijk en/of vast personeel vertrouwd uit handen nemen. Dat is onze kracht. Zeeman Mariflex draagt zo actief en efficiënt bij aan uw eigen bedrijfsvoering. U als opdrachtgever bent immers gebaat bij een optimale continuïteit van uw productieproces; Zeeman Mariflex is úw partner als het gaat om tijdelijke of vaste opdrachten, ziektevervanging en extra inzet voor piekperiodes. U kunt dus met een gerust hart uw tijdelijke- of meer langdurige vacatures bij ons neerleggen. UW vacatures zijn bij ons in vertrouwde handen.

Werknemers

Hoofdactiviteit van Zeeman Mariflex is uitzenden. Dat is onze kracht. Uitzenden vereist flexibiliteit en vakmanschap en vakmanschap is afhankelijk van marktkennis, sociale- en luistervaardigheden en administratieve structuur. Zeeman Mariflex is pas tevreden als jij dat bent; we doen ons best om je projectmatig aan het werk te houden op de plek waar jij het best functioneert. Projectmatig werken heeft als groot voordeel dat je ervaring krijgt op allerlei gebieden, je doet indrukken op van verschillende bedrijven, en niet in de laatste plaats bouw je je netwerk uit. Met een beetje geluk kun je ergens blijven, of komt er op termijn een baan vrij waarbij het bedrijf aan jou denkt!

Ook als er even geen actuele en passende vacature voor u klaarligt gaat Zeeman Mariflex actief voor u aan de slag, op zoek naar die passende vacature.

Actuele links

Contact Informatie

Adres
Klifkade 20
8321 EJ Urk
Telefoon: +31 (0)527 - 74 50 40
Mobiel: +31 (0)6 – 5395 8114
E-mail info@zeemanmariflex.nl